JZU DOM ZDRAVLJA
Derventa
17. Januar 2021., 9:45
Oblačno.
Oblačno.
-9°C
 

IZLET U TESLIĆ

CMZ TESLIĆ

Osoblje Centra za zaštitu mentalnog zdravlja u Derventi  (CMZ) je u utorak, 31.05.2016. godine organizovalo izlet u Banju Vrućicu kod Teslića za grupu stalnih korisnika usluga. Izlet je organizovan uz finansijku i organizacionu podršku menadžmenta Doma Zdravlja.

  „U okviru redovnih aktivnosti CMZ, osim uobičajenog, svakodnevnog rada sa korisnicima usluga, našlo se malo vremena, volje i sredstava da im se i na ovakav način pomogne , da se bar na kratko svi zajedno odmaknemo od svakodnevnih aktivnosti i briga. Naši korisnici su veoma zadovoljni ovom idejom, a društveni aspekt rada sa pacijentima takođe je  jedan dio terapijskog procesa.“

Nakon okupljanja ispred prostorija CMZ, kombijem  i automobilom su se uputili u Banju Vrućicu, gdje su imali osvježenje, šetnju , razgledanje i odmor nakon čega je uslijedio povratak.

Svi korisnici su sa ovog kratkog izleta ponijeli pozitivne utiske uz želju da se što češće organizuju sliči događaji koji im puno znače, prvenstveno kao znak prihvaćenosti i  ravnopravnosti  u društvu, što je obaveza svih nas.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>