JZU DOM ZDRAVLJA
Derventa
17. Januar 2021., 10:56
Oblačno.
Oblačno.
-9°C
 

Dom zdravlja Derventa sertifikovan po standardima ISO 9001:2015

SKM_C224e17071414380_0001

DOM ZDRAVLJA DERVENTA SERTIFIKOVAN PO STANDARDIMA ISO 9001:2015

Dom zdravlja Derventa je od 19.06. 2017. godine bogatiji za još jedan sertifikat a to su potvrdili akreditovani ocjenjivači International Certifikacion Group. Nakon provedenog ocjenjivanja utvrđeno je da se u našoj ustanovi primjenjuje sistem menadžmenta koji je u skladu sa zahtjevima standarda ISO 9001:2015 te našoj ustanovi dodijelio sertifikat kojim se potvrđuje pružanje zdravstvenih usluga i sprovođenje aktivnosti na nivou primarne zdravstvene zaštite.

Jedan smo od rijetkih Domova zdravlja koji je svoju sertifikacionu i akreditacionu dokumentaciju uskladio sa standardima ISO 9001:2015 u procesu pružanja zdravstvene zaštite što je iskorak u pogledu kvaliteta, zadovoljstva, sigurnosi  i bezbijednosti  pruženih zdravstvenih usluga.

Primjenom sertifikacionih i akreditacionih  standarda, te ISO standarda 9001:2015 evidentno je da težimo ka  neprekidnom unapređenje kvaliteta našeg rada, težimo da zadovoljimo sadašnje i buduće zdravstvene potrebe, zahtjeve i očekivanja korisnika zdravstvenih usluga.

Kontinuitet unapređenja primarne zdravstvene zaštite potvđujemo reakreditacijom Centra bazične rehabilitacije te Centra za mentalno zdravlje koje je urađeno krajem jula od strane Agencije za sertifikaciju, akreditaciju i unapređenje zdravstvene zaštite Republike Srpske.

Dom zdravlja će nastaviti kontinuirano unapređuje i poboljšanje procese rada u pružanju zdravstvenih usluga čime je postao prepoznatljiv u okruženju pa i dalje. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>